La mediació concursal, una solució per a evitar el concurs de creditors | Cámara de comercio
Cort d'Arbitratge i Mediació de València > Notícies > La mediació concursal, una solució per a evitar el concurs de creditors
Contacte'ns en el +34 963 103 900

La mediació concursal, una solució per a evitar el concurs de creditorsValència, 10/06/15.- Més de seixanta professionals jurídics han participat en la jornada sobre la Llei de Segona Oportunitat, organitzada per l’Aula Europea de Formació Econòmic Jurídica i Cambra València.

Adolfo Porcar Genoll, President de La Cort d’Arbitratge i Mediació, ha inaugurat la jornada, presentada per l’Advocada Susana Blanes, advocada de l’ICAV, i Jacinto Tals Vaig seguir, Magistrat del Jutjat Mercantil nombre de València, qui ha explicat el funcionament de la mediació com a alternativa al concurs de creditors.

Posteriorment Salvador Vilata, Magistrat del Jutjat mercantil nombre dos de València, ha realitzat una exposició sobre les refinançaments en processos relacionats amb la llei de segona oportunitat i en els processos Concursals.

Luis Seller, Magistrat de la Audiència Provincial de València, Laura Cano, Registradora del Registre Mercantil de València, Javier Máximo Juárez, Notari del Col·legi de València, Francisco Amorós, Vicepresident de La Cort d’Arbitratge i Mediació i Diego Elum, vocal de La Cort d’Arbitratge i Mediació han participat a continuació en una taula redona on s’ha abordat el funcionament i efectes de la mediació en els acords extrajudicials de pagament.

La jornada ha continuat amb l’exposició de Víctor Fernández, Magistrat del Jutjat Mercantil nombre 1 de Palma de Mallorca, qui ha realitzat una profunda anàlisi sobre les novetats que introduïx la Llei de Segona Oportunitat.

En la següent taula redona s’ha tractat la problemàtica relacionada amb el nou estatut de l’administració concursal. Els ponents van ser Marcelino Alamar, vicepresident de La Cort d’Arbitratge i Mediació, Monsterrat Molina, Magistrada de Reforç del jutjat Mercantil n1 de València, Víctor Fernández i Enrique Díaz Revorio, Secretari Judicial del jutjat mercantil n1 de Palma de Mallorca.


Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Servicis i Navegació de València - CIF: Q4673002D - Avís Legal · Política de Cookies · Política de Privacitat